hungarian english
Bevezető
A London Control-ról
Budapest APP
Budapest ACC
Képek
Fórum
Térkép
A szerzők
Linkek

Jognyilatkozat, kárfelelősség kizárása:

  • A szektorfájl légtér és útvonal adatai, valamint az országok légiforgalmi irányító egységei közötti egyezményekben (LoA) szereplő információk kizárólag az interneten bárki számára elérhető nyilvános AIS kiadványok információi és a különböző országok virtuális légiforgalmi irányító szolgálatainak (Vatsim) weboldalain elérhető információ alapján lettek összeállítva, a forgalmi adatokat a repülőterek honlapjain található járatok indulási és érkezési forgalmi adatai alapján, továbbá az interneten szintén bárki számára szabadon elérhető virtuális radar oldalak szolgáltatott adatai alapján készítettük el.
  • Az oldalon közölt tartalmak és a szektorfájl  a szerzők szellemi termékei, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez.
  • Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a szerzők és a forrás feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerzők előzetes hozzájárulását beszerezni.
  • Nem vállalunk garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.
  • Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.

Jogi idézés:

Az 1999.évi. LXXVI. Törvény Szerzői jogokról 36.§.(1) bekezdése, amely a következőképpen szól:
"36. § (1) Tény- és híranyagot tartalmazó közlemények - a forrás megjelölésével - szabadon átvehetők. Nyilvános tárgyalások és beszédek tartalma szabadon felhasználható, de az oktatási, tudományos, ismeretterjesztő, továbbá a szórakoztatás céljából tartott előadások felhasználásához, valamint beszédek gyűjteményes kiadásához a szerző hozzájárulása szükséges."

Adatvédelmi nyilatkozat:

  • Weboldalunkat bárki szabadon böngészheti.
  • Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal fokozzuk az oldal működésének hatékonyságát, elemezzük az aktuális trendeket és felügyeljük az oldalt.

Copyright 2010 © lc.contrailspotting.com Minden jog fenntartva.